Belgian Buggy Association (BBA)

Belgian Buggy Association (BBA) [ home | zoeken | contacteer ons ] [ nederlands | english ]

4de wedstrijd van BK Kitebuggy in De Panne gewonnen door Damien Sehier

Gepubliceerd op 15 maart 2004 door pieter@yellowduck.be

Een matige tot soms vrij krachtige landwind (3 tot 6 Bf) maakte er zondag 14 maart in De Panne een zeer technische wedstrijd van. Er werden vier manches gereden waarin Bert Carels (B1003), leider in het Belgisch Kampioenschap, o.a. door materiaalbreuk in de vierde manche niet verder kwam dan een derde plaats in het dagklassement. Samuel Vynck (B1002) doet een goede zaak in het Belgisch Kampioenschap en klimt door een puike tweede plaats ook op naar een tweede plaats in de voorlopige rangschikking. Er stond echter geen maat op de Damien Sehier (F133). Hij domineerde de tweede en derde manche, en zelfs een te vroege start in de vierde manche kon hem de eindoverwinning niet ontnemen.

Een minder goede dag voor Stef Horta (B1040) die door een 10de plaats belangrijke punten voor het Belgisch Kampioenschap verliest. Pieter Gerber (B1007) reed een wisselvallige wedstrijd, door opgave in de tweede manche kwam hij, niettegenstaande winst in de vierde manche, niet verder dan een vijfde plaats in het eindklassement.

Matthijs Oyaert (B1012) daarentegen wist door regelmaat een puike vierde plaats in De Panne te halen waardoor hij opklimt in de rangschikking van het Belgisch Kampioenschap tot een vijfde plaats.

>> Resultaten De Panne Buggy Race 1
>> Foto's Walter Carels
>> Interview Radio 2 West-Vlaanderen (1.86 MB MP3)
>> Rangschikking BK/EK 2003-2004

>> Meer nieuwsitems

print

Print this news item

 
Copyright 2002-2014, Belgian Buggy Association. Alle rechten voorbehouden.
Bij problemen of vragen: contacteer ons.