Belgian Buggy Association (BBA)

Belgian Buggy Association (BBA) [ home | zoeken | contacteer ons ] [ nederlands | english ]

BBA Fun Cup 2004 in samenwerking met VVW Westende

Gepubliceerd op 26 april 2004 door pieter@yellowduck.beDit weekend was het tijd voor iets anders. Geen officiele wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap, maar een Fun Cup waar elke gelicentieerde piloot kon aan deelnemen. Als niet wedstrijdpiloot kon je even proeven van een echte wedstrijd met echte wedstrijdpiloten. Plaats van afspraak was de VVW in Westende.

Helaas liet zowel op zaterdag als op zondag de wind het afweten, waardoor we genoodzaakt waren ons "regen-programma" boven te halen. Tal van ludieke spelletjes werden gespeeld, waaronder darts met buggywielen, petanque met buggy's, een sprint met buggy's en zo verder. Allemaal heel leuke dingen waar we ons kostelijk mee geamuseerd hebben.


Stef, Bert, Pieter, Alexander, Matthijs, Jelle, Joost, Jasper en Koen (van links naar rechts)

Zaterdagmiddag was het dan tijd voor een echte barbeque met een stralend zonnetje en lekkere hapjes. Hiervoor willen we Geert van de VVW Westende bedanken voor alle moeite die hij getroost heeft om de barbeque voor te bereiden.

Zondagmiddag was er gelukkig wel genoeg wind waardoor we toch twee manches hebben kunnen rijden voor het plezier. Op het relatief kleine strand van Westende bleek dit evenwel geen eenvoudige opgave te zijn voor de 9 piloten die meereden. Het was een zeer goede oefening om nog even de voorrangsregels te testen.


Stef, Matthijs and Bert, de winnaars van de Fun Cup 2004

De top 3 van het hele weekend (alle spelletjes en wedstrijden samen gerekend) zag er als volgt uit:
1. Matthijs Oyaert
2. Stephane Horta
3. Bert Claerhout

Graag hadden we ook alle medewerkers, de koersdirecteur, de VVW Westende en alle piloten en familieleden bedankt voor de helpende handen en het enthousiasme waardoor deze Fun Cup 2004 een echt successnummer werd. Volgend jaar mag je zeker een nieuwe editie van de Fun Cup verwachten!

>> Foto's BBA Fun Cup 2004
>> Foto's Jan Malina
>> Website VVW Westende

>> Meer nieuwsitems

print

Print this news item

 
Copyright 2002-2014, Belgian Buggy Association. Alle rechten voorbehouden.
Bij problemen of vragen: contacteer ons.