Belgian Buggy Association (BBA)

Belgian Buggy Association (BBA) [ home | zoeken | contacteer ons ] [ nederlands | english ]

Nieuwjaarsrace 2005: een gezellige wedstrijd

Gepubliceerd op 25 januari 2005 door bertclaerhout@pandora.be

Zondag 16 januari was de BBA te gast in de surfclub "Windekind" voor de eerste editie van de Nieuwjaarsrace. Het werd een zeer mooie, maar koude dag met een vlagerige Zuid-Oosten wind. Tevens kwamen 6 Noorderburen ons vergezellen en dat zullen we, als Belgen, geweten hebben. De eerste plaats ging, zoals de traditie het hier in BelgiŽ wil, naar Jerome Grimminck (H9), de tweede verassend naar Rob van Steensel (H21). Op de derde plaats was de eerste Belg terug te vinden, Thibaud Brousse (B1021), die hiermee nog wat steviger aan de leiding komt in het BK Klassement.

Pieter Gerber (B1007) behaalde, weliswaar door handvatbreuk, slechts de zesde plaats. De 2 jongste vedetten Matthijs Oyaert (B1012) en Jelle Vervaecke (B1049) die respectievelijke en 4e en 5e plaats behaalden, spelen nog mee voor de titel. De top 10 wordt verder gevuld door Mark van der Gaag (H116),
John Jansen (H64), Jasper de Swert (B1033) en Samuel Vynck (B1012).

Graag hadden wij de koersdirecteur Jurgen Van Handenhove, de verschillende medewerkers en de surfclub "Windekind" van harte bedankt voor het warme onthaal. Ook danken wij de sponsor O'neill voor de prachtige prijzen.

- Resultaten Nieuwjaarsrace
- Rangschikking BK/EK
- Fotos Jordi Krello
- Fotos Jelle verveaecke

>> Meer nieuwsitems

print

Print this news item

 
Copyright 2002-2014, Belgian Buggy Association. Alle rechten voorbehouden.
Bij problemen of vragen: contacteer ons.