Belgian Buggy Association (BBA)

Belgian Buggy Association (BBA) [ home | zoeken | contacteer ons ] [ nederlands | english ]

Opening Race te VVW Heist

Gepubliceerd op 24 oktober 2005 door koen.berkvens@pandora.be

De weergoden waren ons tijdens de Opening Race alweer gunstig gezind, hoewel sommige piloten de wind misschien liever vanuit een andere richting hadden zien komen. Met een westenwind en een 5 ŗ 6 meter per seconde, af en toe 7, de zon die regelmatig kwam piepen, streden 21 deelnemers voor de eer in deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De wedstrijd werd in vier manches van 25 minuten beslecht op een redelijk kort maar vrij droog parkoers. Al vrij snel werd duidelijk dat Thibaud Brousse, die in supervorm was, de wedstrijd zou winnen. Enkel onze gast piloot vanuit Frankrijk, Luc Regnier, kon hem hierin nog bedreigen, hij is dan uiteindelijk ook op een tweede plaats geŽindigd. Op een verdiende derde plaats, opkomend talent Jasper De Swert.
De volledige uitslag vinden jullie bij resultaten.
Jammer genoeg werden twee piloten licht gekwetst in het vuur van de strijd, we wensen Cedric en Bert een snel herstel toe.

Danken wij van harte onze gastheer VVW Heist en alle medewerkers die de wedstrijd bijgestaan hebben en het strand veilig gehouden hebben.

>> Meer nieuwsitems

print

Print this news item

 
Copyright 2002-2014, Belgian Buggy Association. Alle rechten voorbehouden.
Bij problemen of vragen: contacteer ons.