Belgian Buggy Association (BBA)

Belgian Buggy Association (BBA) [ home | zoeken | contacteer ons ] [ nederlands | english ]

Krabrally

Gepubliceerd op 05 maart 2006 door koen.berkvens@pandora.be

Twee prachtige zonovergoten dagen, wel fris tot koud. Zaterdag was het de krabwedstrijd, drie manches werden er gereden over een parkoers dat liep van De Panne tot aan Ster der zee. 14 piloten streden voor de titel, in de laatste manches, waarvan de afstand iets korter was maar 40 minuten duurde, verspeelde Thibaud zijn ruime voorsprong en moest Jasper en Matthijs nog laten voorgaan. Uiteindelijk behaalde hij de overwinning nipt op Jasper met één puntje verschil en op de derde plaats Matthijs.

Zondag was het dan zover, na enkele jaren de Krabrally voor De Panne en Koksijde te hebben gereden, kreeg klasse 8 nu de gelegenheid om het traject naar Duinkerken te rijden. Een parkoers werd uitgezet over een afstand van 12.5 km enkel tot juist voor Duinkerken, waar uiteindelijk drie rondes op gereden zouden worden. Met een strakke wind 8-10 m/s vanuit het NW reden de piloten zo 75 km aan één stuk door. Al na 1 uur 32 minuten en 36 seconden na de start kwam Bert Carels als eerste over de meet. Uiteindelijke winnaar werd Thibaud met minder dan anderhalf uur.

De volledige uitslag van de Krabwedstrijd en de Krabrally vinden jullie bij resultaten.

Proficiat aan allen die de koude trotseerden, en hartelijk dank aan de medewerkers en de mensen van de Krab die deze wedstrijd mogelijk maakten.

>> Meer nieuwsitems

print

Print this news item

 
Copyright 2002-2014, Belgian Buggy Association. Alle rechten voorbehouden.
Bij problemen of vragen: contacteer ons.