Belgian Buggy Association (BBA)

Belgian Buggy Association (BBA) [ home | zoeken | contacteer ons ] [ nederlands | english ]

Closing Race 2006

Gepubliceerd op 18 juni 2006 door koen.berkvens@pandora.be

Warm, een stralende zon maar?. geen wind. De laatste wedstrijd van het seizoen, het zag ernaar uit dat we die niet zouden rijden, dus begon het wachten. Briefing na briefing werd de start met een uurtje uitgesteld, tot de wind 180 gedraaid was en er een licht zeebriesje opstak, uiteindelijk was er net voldoende wind om te starten. De bochtpalen werden nog snel verplaatst en de start werd omstreeks 13.30 uur gegeven. De strijd om Belgisch kampioen te worden was nog niet beslecht, dus voor minstens twee piloten was het nog een belangrijke wedstrijd. Thibaud en Jasper streden dan ook om ter harst voor de te behalen punten. Twee maal winst voor Thibaud en de laatste manche, die gereden werd met snel opkomend water was voor Jasper, waarbij Thibaud zijn eerste plaats verspeelde, maar hij blijft nog een jaartje Belgisch kampioen.

Het podium zag er als volgt uit, eerste plaats Jasper De Swert, op de tweede Thibaud Brousse en de derde plaats was voor onze jonge Nederlander Harald De Bruyn. Van harte proficiat ook voor de overige zeven piloten die hun vel geriskeerd hebben in de brandende zon.

De volledige uitslag vinden jullie bij resultaten.

Hartelijk dank aan al de piloten van binnen en buitenland die ervoor gezorgd hebben dat we een prachtig seizoen achter de rug hebben, en tevens ook aan al de medewerkers en de clubs.

>> Meer nieuwsitems

print

Print this news item

 
Copyright 2002-2014, Belgian Buggy Association. Alle rechten voorbehouden.
Bij problemen of vragen: contacteer ons.