hmmm, foutje?

In brugge was het daarnet mooi weer, dus bertje dacht 't zal mooi weer zijn, we gaan in ons hemdje gaan werken. Pull of jas zal wel niet nodig zijn. Ja lap, in Oostkamp was het al aan het regenen, in Brussel is het ook al goed bewolkt en ik mag straks naar Gent... Hopelijks zijn de weergoden mij goed gezind...

5 commentaren op “hmmm, foutje?”

 1. Annelien zegt:

  Hier heeft het prachtig geonweerd rond 7u, maar ondertussen is de zon al weer vollop aan het stralen (en ruikt alles nog zo lekker naar de regen ;-) Er is dus nog hoop voor jou...

 2. Pieter Claerhout zegt:

  Dat is nu precies waarom ik altijd een halve kleerkast in de koffer van mijn auto liggen heb. Ik ben altijd voorzien van:
  - Een winterjas
  - Een regenjas
  - Een dikke fleece pull die winddicht is
  - Een lichte fleece pull
  - Een paraplu

  Als het nu mooi of slecht weer is, Yellow Duck is er op voorzien ;-)

 3. nathtje zegt:

  wel ja ik heb dus ook gevloekt à door die regen. ik ging net vertrekken om met maten te gaan lopen en wat begint het te doen jaja te regenen. ik haat het Ã. hopelijk morgen beter Ã! wie duimt voor mij?? jij?

 4. Tom zegt:

  Doe morgen maar allemaal een jasje aan, de weerman heeft gezegt dat het gaat regenen :)

 5. bert zegt:

  En ja hoor, tijdens een demo deze middag in gent kwam de frisse regengeur me tegemoet (mocht ook wel in die muffe lokalen daar). Aan het station van gent was het compleet prijs. Een fikse regenbui en bertje had geen jas (dan maar mouwen opgestroopt en rustig door de regen gewandeld).

  morgen zal ik waarschijnlijk weer zonder jas vertrekken, lekker eigenwijs!

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.