boterhammen in de stad 2004 - dag 2

Verklaar mij gek, maar ik had vandaag een dagje verlof. Goed denkt u, nog niet al te gek. Ware het niet dat ik in mijn dagje verlof ook een dagje naar Brussel gegaan ben. Vandaag samen eens met Annelien eens een bezoekje gebracht aan onze hoofdstad.

Van de gelegenheid ook nog geprofiteerd om boterhammen in de stad te bezoeken. Verdorie zeg, wat een concerten. Flip kowlier had gisteren de lat al zeer hoog gelegd, maar Eva De Roovere (website hier, hier, hier of hier) en Bart Peeters hebben de lat even de ruimte in geschoten.

Eva begon met een paar rustige nummers, maar combineerde op het einde country muziek met jodelen. Gewaagde, maar zeer geslaagde combinatie. Combineer dat met de warme en diepe stem van haar, en je weet dat je gewoon een kippevel mix hebt! Tijdens de pauze tussen de twee concerten kwam Eva nog even langszij (dicht genoeg om aan te raken, maar dat mag ik niet zeggen omdat we anders een collega weblogger jaloers maken), en dan barste het compleet los op het spanjeplein. Gelukkig geen regen (die hadden we al een beetje gehad), maar alle toeschouwers in maatpak begonnen te ontwaken ;-)

Ik had nog nooit een optreden van Bart Peeters gezien (en er eigenlijk ook niet al te veel van verwacht), maar na vandaag weet ik wel beter. Podiumbeest eerste klas! Maskesmachine slaagden er gisteren in om met liedjes met 1 woord saai te doen klinken, Bart zorgde er vandaag voor om liedjes van 1 letter te doen klinken als topmuziek!

Om jullie compleet jaloers te maken gaan we maar niet zeggen dat de bisnummers van Bart eigenlijk een duet waren met Eva De Roovere?

en vandaag ook weer een paar tips van flip:
- boterhammen in de stad is eigenlijk een beetje georganiseerd voor de Vlaamse ambtenaren. Wist je zelf dat zij hiervoor dienstvrijstelling krijgen?
- Witte sokken worden algemeen niet aanvaard wanneer ze gedragen worden door mannen (uitzondering op de regel is Bart Peeters, die vandaag mooie dash-witte sokken aanhad)

1 commentaar op “boterhammen in de stad 2004 - dag 2”

  1. total_death zegt:

    je bent een fukkin loser!

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.