kamperen in oktober

Wellicht hebben jullie zich al afgevraagd waarom het de laatste tijd hier wat stilletjes is op deze weblog. Wel, het is de laatste weken tamelijk druk (zowel op als naast het werk), met als gevolg dat ik niet altijd tijd (en goesting) heb om wat neer te pennen.

Op het werk is de post-vakantie-werk-stapel zo goed als weggewerkt, maar blijft het werk maar komen (nu nog eens dat ik-heb-zin-om-de-informaticus-lastig-te-vallen gevoel wat minderen bij de collega's), in m'n vrije tijd nog bezig om samen met roger een paar buggy's in elkaar te steken, nog eens een vliegerke gaan uitlaten, ...

Dit weekend hadden we even genoeg van al dat werken en zijn we gewoon een weekendje richting les mm (Les Hemmes voor de minder ingewijden) getrokken. Een weekendje buiten zijn, een weekendje genieten van zon, wind, zand, snelheid, eten, drank, sfeer, en nog meer van dat. Een weekendje buggyen dus, gecombineerd met een lekkere bbq en een nachtje camping. Wat moet een mens nog meer hebben om er even uit te zijn? Getuigenissen van mensen die het spijtig vonden dat ze niet aanwezig konden zijn kan je op 't beachshop forum vinden (en ik hou je niet tegen om er berichtjes bij ze zetten ;-)

Op naar het volgende buggy weekendje zou ik zeggen. Zondag staat er namelijk de eerste buggywedstrijd van het nieuwe seizoen op de planning.

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.