X-factor


Gisteren totaal onverwacht op het werk een certificaat gekregen. Geen certificaat van authenticiteit, geen certificaat van controle, geen certficaat van goed gedrag en zeden, wel een ander soort certificaat.

Een tijdje geleden hadden twee collega's (V, V en ook een beetje N) een enquete uitgestuurd naar het personeel om te kijken wie van de collega's het hoogste X-factor gehalte had. X-factor vraagt u zich af? Blijkbaar is dit en dit het antwoord. Gisteren was het zo ver, de uitslag...

Ondergetekende heeft dus de derde plaats weggekaapt van de 26 mannelijke personeelsleden. Blijkbaar heb ik een x-factor 9,5. Dit wil zeggen dat ik sexy, knap, vriendelijk, tof, een aangename collega, enzovoort ben.

Volgens mij moet dat resultaat eens dringend herzien worden. Er moet daar iets niet mee kloppen. Ik knap? Ik vriendelijk? Ik sexy?
Ofwel moet ik gewoon besluiten dat mijn collega's dringend een brilletje moeten kopen (of iets aan hun x-factor moeten doen!)?

3 commentaren op “X-factor”

 1. Tom zegt:

  Proficiat Bert :-P

 2. nathtje zegt:

  daar had je het dus over... jouw X-factor! proficiat en neen je collega's hoeven geen brilletje te kopen ze. je hoeft de woorden niet apart te bekijken, neen bekijk ze es samen. ;o) snap je? dikke knuf nathtje -xxx-

 3. Annelien zegt:

  Een dikke nek hebben behoort duidelijk niet bij de X-factor kwalificaties ;-)
  Groot gelijk die collegas!

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.