mooi door zijn lelijkheid


Gisteren in het kader van broodje brussel samen met collega Rita het RAC gaan bezoeken. De mensen die wel eens in Brussel komen kennen het rijksadministrafief centrum wel. Voor de andere mensen, het is geen museum, geen kerk, geen winkelcentrum, geen concertzaal, maar wel een ordinair kantoorgebouw.

Tof denkt u, een kantoorgebouw bezoeken in je middagpauze. Heeft die ene met zijn grijs geblubber nu echt niets beters te doen? Wel, gelijk heeft u, ik had iets beters te doen, maar ik wou absoluut die oase van lelijkheid eens gezien hebben.

En erg was het! Meterslange gangen in jaren 70-stijl, een conferentiezaal met donkerbruine stoffen zeteltjes, prikklokken die normaalgezien al lang op het stort lagen, liftdeuren die gewoon lelijk zijn, ... Maar toch was dat alles gewoon mooi door zijn lelijkheid!

Als afsluiter zijn we de dakverdieping eens gaan opzoeken, waar je een schitterend uitzicht hebt over Brussel. Jammergenoeg was het iets bewolkt, maar dat mocht de pret niet derven.

Natuurlijk zeggen jullie direct foto's! Wel, ik kan jullie niet verder helpen, maar collega weblogger cecil heeft wat beeldmateriaal voor jullie.

1 commentaar op “mooi door zijn lelijkheid”

  1. wout zegt:

    we kunnen nog een spelletje doen. ik geef u foto's van ons NMBS gebouw in de frankrijkstraat en we doen "zoek de zeven verschillen". goed?

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.