cordelia


Kennen jullie cordelia al? Neen? De mensen die denken dat ze eindelijk de naam van m'n negerinneke kennen, sorry, jullie zijn ook mis.

Cordelia is namelijk het hersenspinseltje van Inge Liesbeth Alfonsina Heremans, beter bekend als ilah. Een schuchter grappig hersenspinseltje die soms eens onverwacht uit de hoek kan komen, soms wat gefrustreerd, hopeloos verslaafd is aan genegenheid, en met een glimlach waar iedereen voor smelt.

Cordelia vult elke dag een stukje van de morgen met haar avontuurtjes, en heeft recent haar zesde boekje uitgebracht: Cordelia komt overal, met een knalroze cover. Cordelia vijf, een bloemlezing van haar eerste vier boekjes is nog m'n persoonlijke favoriet, maar de nieuwe is ook echt niet slecht.

De mensen die nog een kerstcadeautje zoeken, zoek dus niet verder. Cordelia is te vinden in de betere boekhandel (fnac, standaard, ....) of bij de uitgeverij Oogachtend (goeie service trouwens, binnen de week thuisgeleverd en even duur als in de winkel). Zelf heb ik ze al allemaal, behalve de eerste drie. Misschien moet ik eens een zoektocht beginnen om deze ook te vinden?

Ps: ik weet eigenlijk zelf niet eens de naam van m'n negerinneke. Er gingen blijkbaar bepaalde indivduen deze week een fotoke van m'n negerinneke online zetten, maar nog steeds niets gezien :-(

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.