Printers

Daarnet even op 't werk in een minuut 7 man/vrouw over de vloer gekregen, allemaal met dezelfde klacht: ik moet een snelle printer hebben met twee lades die op minder dan een meter afstand staat!.

Oorzaak was blijkbaar een vergadering waar een persoon de rest wat opgestoken heeft om te klagen over de nieuwe printers. Gloednieuwe Dell bakken, 24 pagina's per minuut, perfecte kwaliteit, maar slechts met 1 lade. En dat laatste is blijkbaar de oorzaak dat ik de kop van jut ben...

Maar, en we blijven het zeggen, er bestaan GEEN betaalbare laserprinters met twee lades, die gemaakt zijn voor 1 persoon. Als je zoiets wilt moet je een workgroup laserprinter nemen, maar dan moet je wel uw lui gat opheffen om achter je afdrukjes te gaan!

Jah, de informaticus zal wel weer een oplossing moeten zoeken zeker?

3 commentaren op “Printers”

 1. Pieter G zegt:

  Als je overweegt van de huidige printers weg te doen dan wil ik er wel 1-tje adopteren...

 2. wout zegt:

  ik ook, maar dan wel enen met 2 lades...eentje voor wit papier en eentje voor gekleurd papier.

 3. bert zegt:

  heb de oplossing gevonden. via via het echte verhaal gehoord, en blijkt dat die ene persoon ook al jÃÃÃren vraagt naar een matrixprinter om haar facturen op af te drukken.

  Dus de oplossing is: we zetten bij die ene persoon een matrix printer, dan heeft ze de printer die ze wil en moet ze niet meer opstaan om haar afdrukjes te halen. Weet er toevallig nog iemand een goed luid modelletje staan? Liefst nog eentje die een beetje extra piept.

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.