links

ik heb zo het gevoel dat de linkerkant van mijn lichaam spelletjes met mij aan het spelen is. Het begon een tijdje geleden met het boormachine-accidentje. Ok, ik geef toe, het was een beetje mijn eigen stommiteit...

Twee weekjes geleden was het dan die stijve nek. Je probeert dat dan zo goed mogelijk te verzorgen, en het enige resultaat was dat die nekpijn nog wat meer begon te ambeteren. De staking van mijn linkse nekspieren is trouwens nog altijd niet helemaal gedaan.

Vorig weekend dan een stapje in 't stad gaan zetten, en ja hoor, weer van dat. Slachtoffer van dienst was deze keer mijn knie. Om onverklaarbare reden begon dat ding opeens pijn te doen.

Deze morgen weeral. Tijdens het wandelen naar 't werk met mijn heup tegen een metalen paaltje gelopen (en dat er niemand het woord lomp durft gebruiken!), en op het werk zelf begon m'n pols nu zeer te doen. Rara welke kant...

6 commentaren op “links”

 1. Pieter Claerhout zegt:

  L*mp. ;-)

 2. Matthijs Oyaert zegt:

  t zal dat tweede zijn animal. Oftewel komen de eerste oudersdomverschijnselen de kop op zetten ;)

 3. Tim zegt:

  Hey

  Bert heeft last van de linkerzijde :-)!

  Dat komt ervan als je de Groenen plaagt. Dan krijg je last met de linkerzijde nietwaar?

  MVG
  Tim

 4. Annelien zegt:

  Je kent toch die filosofie: de linkerzijde staat voor het gevoelsmatige, het abstracte en de rechterzijde staat voor de rede, het rationele.
  Dus ik zou zeggen, sta eens stil bij jezelf en wie weet...

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.