nog een stokje

En ja hoor, little blue thoughts heeft mij een stokje toegeworpen. Dit maal geen vraagjes over de muziekmverzameling, maar wel over de hoogst eigen persoon. De vijf korte vraagjes staan hier onder, het antwoord verzinnen zal waarschijnlijk iets langer duren.

â Omschrijf jezelf in vijf woorden.
â Wat vind je mooi aan jezelf?
â Hoe voel je je op dit moment?
â Zou je iemand anders willen zijn?

Normaalgezien doe ik niet mee met stokjes, dus gaan we er maar een kleine variant op maken. Ik beloof plechtig dat ik de vragen oprecht beantwoord wanneer er minimaal 3 lezertjes eerst eens het werk voor mij doen. Hoe denken jullie dat ik zal antwoorden, wat denken jullie dat ik op dit moment voel, wat denk jij dat ik mooi vind aan mezelf? De antwoordjes mag je gerust hieronder plakken.

Vragen jullie je nog niet af waar het vijfde vraagje naar toe is? Wel, dat is natuurlijk de vraag aan wie het stokje doorgegeven wordt. Dat mogen de drie mensen die geantwoord hebben beslissen ;-)

Waar wachten jullie nog op? Neem jullie toetsenbord ter hand en tokkelen maar!

3 commentaren op “nog een stokje”

 1. Annelien zegt:

  Onder het mom afgaan als een gieter ;-) denk ik dat Bert te omschrijven valt als eerlijk, attent, met momenten diepzinnig, maar toch een echte levensgenieter en een bezige bij (zeker wat zijn 2 linkerhanden betreft).
  Volgens mij vindt Bert zijn ogen wel mooi, omwille van het niet alledaags kleur en is hij momenteel vermoeid na een lange werkdag en een drukke werkweek, maar ziet hij het weekend vollop zitten. En ik denk eerlijk gezegd dat hij heel soms wel eens iemand anders zou willen zijn (wie niet trouwens), maar dat hij over het algemeen wel blij is zichzelf te kunnen zijn!

 2. Little B. zegt:

  *tokkel* ;)

  B. in 5 woorden?
  . speels, genieter, rationeel, gecompliceerd, secuur

  Mooie B.?
  . oogjes, karakter

  B. voelt zich?
  . ... (Heb blubber al veel te lang niet gezien om daar staat te kunnen op maken)

  B. een dagje iemand anders?
  . mss wil Blubbertje wel es een dag zen beste vriendje zijn, om te weten hoe het echt is Blubbertje's vriend te zijn

  ps : 't Is eigenlijk wel de bedoeling dat je de vraagjes zelf oplost, niet dat je inspiratie haalt bij de vriendjes of er een quizje van maakt eh :p Mss, als je braaf bent, en de vraagjes oplost, krijg je wel een vliegerboek cadeau ;)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.