computerles deel 1

Blijkbaar is het een algemeen gegeven: iedereen wil veel muziek en films van internet downloaden, en iedereen wil ook een goed draaiende pc. Jammergenoeg gaat dat wanneer je peer2peer software gebruikt niet al te goed.

Daarom voor de medemens verklap ik eens wat duistere geheimpjes en linkjes van het bodemloze internet. Neen, ik ga niet direct linken naar mp3 files, maar wel een paar tips geven.
- er zijn enkele weblogs die blijkbaar linkjes bevatten naar mp3 bestandjes. Wat denken jullie van opendir punt blogspot punt com of tofuhaus punt antville punt org.
- fora zijn er ook in overvloed, en op sommige staan er mooie linkjes. Een paar van de grote zijn warez-bb punt com, projectw punt com, twilightzones punt be en puzo punt org. Registratie op die fora is wel nodig, maar in ruil krijg je toegang tot tamelijk veel ;-)
- voor de telenetters zijn er altijd nog de nieuwsgroepen. In de nieuwsgroep alt.binari worden alle aankondigingen gemaakt (te bekijken met bijvoorbeeld thunderbird) en de nieuwsgroepen kan je aanvallen met b-news plus. Voor wie zelf op exploratie wil gaan, begin eens in de nieuwsgroepen die beginnen met alt.binaries.c-w, alt.binaries.dominion, alt.binaries.warez4kiddies en alt.cyber2.binaries.
- zoek je echt een liedje, dan kan je je toevlucht nemen tot espew punt com.

De bestandjes die je krijgt zin in het formaat .zip of .rar, en hoor ik daar toevallig juist iemand het programma winrar vermelden? Heb je een film gedownload, dan moet je hoogst waarschijnlijk nog op zoek gaan naar de divx of xvid codec. Wil je ondertitels moet je ook nog de software bsplayer hebben. De ondertitels vind je zelf op nlondertitels punt com of ondertitel punt com

ziezo, hopelijks zal de mensheid nu eens op een iets deftiger manier muziek leren downloaden. Laat mij het zo stellen: van alle peer2peer dingen krijg je wel eens last, dus niet doen!

7 commentaren op “computerles deel 1”

 1. geert zegt:

  Bedankt, er waren er enkele bij die ik niet kende..
  Misschien ook eens jaggle punt nl in 't oog houden...

 2. wout zegt:

  *wout loopt naar het telefoontoestel*
  Meneer de politie !! op we we we grijzeblubber punt bee staan er (bijna) links naar illegale dingen...

 3. matthijs zegt:

  Ik lees alleen maar .... :-)

 4. Tom zegt:

  Merci bert voor de handige tips

 5. camdenfan zegt:

  euh, excuseer, even een tip : bsplayer is nie nodig, divx en xvid is ni nodig...als je vlc media player download (open source software) heb je geen problemen, deze player bevat namelijk alle codecs die er bestaan en je kan gemakkelijk ondertitels instellen...Groetjes

  Camdenfan

 6. bert zegt:

  merci voor de tip, zal ik zeker eens uitproberen.

 7. robin zegt:

  okÃ... er staan wel films maar slecht allemaal beetje voorbijgestreeft eh ... weet iemend waar ik echt de nieuwst film vind?

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.