koud


Jullie hebben altijd wel interesse in een experimentje hÃ. Kom, laten we nog eens eentje doen. Wat je nodig hebt is een auto, en liefst eentje met bestuurder. Je regelt die auto voor een lekker kille zondagmorgen. Zo rond de 1 graad en om 8 uur 's morgens is perfect om het experiment te doen. Met een beetje geluk kan je zo ook het zonnetje zien opkomen

Je hebt ook nog een paar heel dunne handschoenen nodig, samen met een paar van die rubberen huishoudhandschoenen. Je mag die nog boven elkaar aandoen voor het experiment.

Je kruipt in de wagen, zet de verwarming natuurlijk op ijskoud en je zoekt een mooie baan waar je 70km/h mag rijden. Je draait het raampje open, kijkt of er geen tegenliggers aankomen en je steekt je handen en armen buiten. Zo blijf je ongeveer een 20 minuten zitten. Regelmatig hou je ook nog eens je armen en handen in de straal van de ruitensproeier.

Na een drietal minuten beginnen de topjes van je vingers te bevriezen, na een 10 minuten zijn de ganse vingers aan de beurt, en na 18 minuten heeft je arm ook al zwaar last van de koude. Maar combineer dit experiment met bovenstaande foto, en je weet hoe tof het zondag was :-)

ps: de echte ochtendmensen kunnen bovenstaand experiment combineren met een emmer ijskoud water in hun nek ;-)

3 commentaren op “koud”

 1. wout zegt:

  he's mad i tell you !!! maaaaaaaaaaad !!!!!!!!
  *evil laugh*

 2. matthijs zegt:

  voel je toch niet dat water.
  Met die droogpakken van tegenwoordig :-)

  greetzz
  Matthijs

 3. animal zegt:

  bunch off pussies , gisteren op les hemmes uren in de buggy gezeten zonder droogpak , maar iemand had warme chocomelk met cognac en amaretto mee , anderen hadden jagermeister mee , EN we reden niet zigzag nee ;-)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.