latitude was toch de business reeks?

Soms mag je eens aan jezelf twijfelen. Op het werk koop ik steeds de business reeksen van pc's. Drie jaar garantie is altijd tof, en vooral, die pc's zijn meer op een zwaar leven gebouwd.

Maar toch begin ik te twijfelen. Een tijdje geleden al een pcmcia slot gesloopt, wat later had ik het scherm van mijn laptop in mijn handen en vandaag was het weer zo ver: netwerkconnector naar de tuut. Hoe ik het doe, geen idee, echt geen enkel idee!

Gelukkig komt meneer dell morgen al een nieuw bordje voor moeder leveren :-)

4 commentaren op “latitude was toch de business reeks?”

 1. Pieter Claerhout zegt:

  Misschien een MacBook Pro van Apple kopen? Je kan er tegenwoordig Windows op draaien en je krijgt ze niet kapot.

 2. Annelien zegt:

  2 linkerhanden??

 3. Samuel zegt:

  Mijnen D600


  Ik zit aan moederbord nummer 3 en dan overgestapt op computer nr 2.


  Maar veder toppie ge kunt er alleen geen dvd's mee afspelen blijft hangen en s'morgens een koffieke pakken bij het opstarten nog zo gezellig.

  Mijnen IBM die ik een shitbak vond was indedaad een bak maar die werkte wel.

  Samuel

 4. Bert Claerhout zegt:

  Meneer Dell is een dagje later gekomen, maar de klus was snel geklaard. Het trage 10 mbit pcmcia kaartje kan terug met twee linkerhanden de doos ingegooid worden ;-)

  Aan heet aantal moederborden van Samuel zal ik nooit kunnen tippen, maar ja, ik weet natuurlijk ook niet wat Samuel met zijn laptop uitspookt he... Onderstaand zinnetje ergens opgevangen :-p

  En ik ben zeer stout geweest computer van vriendin gesloopt. DIY harware upgrade die een beetje zwaar fout is gelopen moederbord naar de wup.

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.