als muziek in de oren (2)


Deel 2 van als muziek in de oren. De vorige oordopjes hadden al mooi gediend, en sinds de o zo zachte moussekes verdwenen waren was het comfort wat minder. Ik wou bovendien ook eens een in-ear koptelefoontje hebben. Da's zo'n geval die het omgevingsgeluid reduceert. Kan wel handig zijn als er een paar blankenberge-gang(st)ers naast je op de trein zitten te kwebbelen.

Even rondgekeken op de sennheiser site, en een heel mooi modelleke gevonden: de sennheiser cx 300. De andere optie (een shure E4) was net iets te duur. 250 euro voor een koptelefoontje is nÃt te veel van het goede.

De cx 300 is het dus geworden. Echt een prachtding. Mooie warme klank, een kraftwerk-waardige bas, kwaliteits afwerking, zit goed in de oortjes, isoleert perfect, gewoon zoals het dus zou moeten zijn! Behalve 1 iets dan: sinds de nieuwe koptelefoon merk ik pas hoe slecht de audio uitgang van mijn laptop is. Te goed is dus ook niet goed...

3 commentaren op “als muziek in de oren (2)”

 1. Matthijs zegt:

  Mooi spul!!!

 2. yves zegt:

  een paar dagen geleden even een ultimate ears in ear koptelefoon op mn hoofd gehad , als je die klank hoort , is al de rest passà , maar toen ik de prijs ervan zag was ik ook passà ;-)
  http://www.ultimateears.com/

 3. Bert Claerhout zegt:

  het voordeel van de sennheisers is dat ze eigenlijk nog zeer betaalbaar zijn. Heb ze online gekocht, en voor een 45 euro inclusief levering was ik er vanaf.

  Maar stilletjes dromen we idd al van de e4c, maar het zal waarschijnlijk eerst een nieuw mp3 geval worden...

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.