60000 euro

Prachtig is het gewoon. Vanaf het eerste moment werd er al gezegd dat mevrouw kniezwengel (welk woord is dat eigenlijk, en wie vindt er trouwens een links rechts bewegende knie uit?) absoluut de topfavoriet van het slechtste liedjesfestival in Europa was. Om zeker te zijn van de eerste plaats werd er zelfs grof geld op tafel gelegd. 60000 euro vloeide er uit het belgische spaarboekje naar mevrouw. 60000 euro, daar moet ik al effe voor werken!

En wat heeft het opgebracht? Wel, in mijn ogen heel veel. Het plebs heeft weer haar amusement gehad, de kranten wisten weer wat geschreven en belgie heeft er vooral weer een mooie blunder bij! Misschien moeten we volgende keer toch non petra sturen?

5 commentaren op “60000 euro”

 1. Pieter Claerhout zegt:

  Ik hoop stilletjes dat Finland dit jaar eens wint. Met Lordi zouden ze best wel vernieuwend genoemd kunnen worden op een ouderwets festival als het Eurosonggedoe.

 2. Samuel zegt:

  Hey

  Kunnen wij eigenlijk stemmen op die Lordi dingens?


  Samuel

 3. tim zegt:

  jammer voor de de meiskes van treble.

 4. Annelien zegt:

  Ik ben al heel blij dat Belgie niet gewonnen heeft, dat zou pas gelde gekost hebben!

 5. Bernard zegt:

  Zo negatief zeg... Als ik me niet vergis gaat er van mijn belastings-centjes ook een deel naar jouw bankrekening, of naar pakweg subsidies voor radicale partijen, moslim & joodse executieven, jeugdhuizen, dat soort dingen waar je je af en toe vragen bij stelt. (vooral 't eerste hehe)

  (Vlaanderen in het buitenland promoten kost nu eenmaal geld, of denk je dat een gemiddelde handelsdelegatie gratis is? niet dat ik vind dat dat het imago is dat ik wil hebben als ik op reis ga -maar negatief zijn is nu eenmaal te makkelijk- en jij kan tenminste kiezen dat er in de regering mensen zitten die jou vertegenwoordigen)

  Nah... Luister liever naar Ghandi:
  "Be the change you want to see in the world"

  Burnie 4 world president, over & out

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.