ziezo (bis)

Een berichtje in navolging van de eerste "ziezo". Eind juli plakte er al een einddatum op, maar sinds enige tijd is de begindatum ook bekend. 2 oktober zal het wat "eerste schooldag" gevoel worden. Een nieuwe job, een andere jobinhoud, meer op de baan, een andere omgeving, gewoon, anders dan nu.

Ondertussen staat de tijd niet stil, en zijn we nog volop bezig de huidige zaken aan het afwerken. Mijn huidige werkgever heeft vervangers gezocht en er tweeÂgevonden, dus er moet zoveel mogelijk van mijn kennis doorgegeven worden aan hen. Combineer dit met het normale werk en het project waarmee we in team bezig waren, en je snapt wel de tijdelijke stilte hier.

Maar we bekijken het positief. Een ander openstaand project was mijn verlofblad, en dat is ondertussen al compleet gepland. Nu nog een weekje werken (gecombineerd met de lekkere boterhammen in het park) en dan twee en een halve week zalige rust!

3 commentaren op “ziezo (bis)”

  1. Nathalie zegt:

    geniet maar van je welverdiende vakantie... :-)

  2. Pieter Claerhout zegt:

    Hoog tijd voor grijze blubber om de wijde wereld eens te gaan verkennen. Als je suggesties nodig hebt, dan weet je ons wel te vinden, niet?

  3. tim zegt:

    ik ga mee

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.