an versus eva

Wie mij een beetje kent, weet dat ik verzot ben op een vrouwestem achter een piano. Een tori amos, een an pierle ofÂeen eva de roovere gaan er bij mij altijd in. Laten nu net die laatste twee recent een cd uitgebracht hebben. Tijd voor een vergelijking:An, of beter gezegd an pierlà & white velvet,Âbracht de nieuwe boorling een maandje of twee geleden geleden ter wereld. Het was een lange zwangerschap, maar het resultaat mag er wel 200% zijn. Iets minder weerhaakjes in vergelijking met helium sunset of mud stories, maar o zo teder. Ook de teksten zijn gewoon hÃt. Uitdrukkingen als "She races through tunnels to catch the white flashes" doen het gewoon bij mij.Eva haar zwangerschap was iets meer in stilte. Opeens lees ik dat er iets nieuws aankomt, en dan ging het snel. Via de knack naar het wondere internet, en vandaar in drie maal naar de bilbo. Jammergenoeg was de de tweede stap een beetje een opdoffer, maar die hebben we niet laten meespelen in de beoordeling.
En toch ligt "de jager" mij net niet. Net iets te veel poppy deuntjes op een veel te mooie stem, het mist nÃt dat tikkeltje meer...

besluit: u moest al weg zijn naar de cd winkel voor An. Sorry Eva, maar de jager ligt mij gewoon niet. Wie zelf eens een second opinion wil vormen mag altijd eens de cdtjes uitlenen. Familie T, u ook Â;-)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.