Wat koekjes allemaal doen...

Vandaag was de laatste keer dat ik samen met s&s samen op de trein zat. Misschien eerst een woordje uitleg over s&s, want blijkbaar had ik nog nietÂover henÂverteld.

S ÃÃn is iemand die ik van mijn scouts periode ken, en heeft blijkbaar in de voorbije jaren twee verslavingen ontwikkeld: mignonetten en films.ÂÂBij de mignonetten liefst zelfs zo zwart mogelijk! S twee is een ander geval. Buggyer, soms crash test dummy, techneut maar aangenaam persoon (dat laatste moest er bij of ik krijg slaag).

Vandaag dus laatste keer samen, en na uitdrukkelijke vraag van s&s waren er koekjes voorzien. Ok, ze vroegen versgebakken wafeltjes, maar dat was praktisch niet zo helemaal haalbaar op de trein. Koekjes,Âen niet zomaar koekjes, lekkere destroopers zelfs!

Slecht idee dus. Ik weet niet wat het was met die koekjes, maar blijkbaar is het recept zwaar gewijzigd. S&s waren compleet uitbundig, de vermoeidheid van de werkdag was plotseling verdwenen, en nog het meest speciaal: S twee zag op een gegeven moment zelfs modieuze strepen in de maisvelden langs de spoorweg.

Binnenkort zijn de treinritjes compleet verleden tijd, en ik begin nu al een dubbel gevoel te krijgen. Wie zal mij zo animeren wanneer ik asfaltfreak aan het spelen ben? Of moet ik blij zijn voor de rust die komen zal? ;-)

3 commentaren op “Wat koekjes allemaal doen...”

  1. Pieter Claerhout zegt:

    Als je hele dagen op de baan zal zitten zal er van rust niet veel sprake zijn. Smeer je kuiten maar in want de Belgische wegen veroveren tijdens de ochtend- en avondspits is geen sinecure. Neem dat maar aan van een kenner ;-)

  2. s2 zegt:

    Bert, ik geef het niet graag toe maar we zullen je missen. Maar we zullen elkaar wel zien op het strand, hopelijk zien we s1 daar ook eens.Â

  3. dramoghe zegt:

    Ooh! Zwarte mignonnetten! Ik dacht dat ik de enige was met die verslaving :D

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.