geachte diefGeachte dief,

Graag had ik u even attent gemaakt op enkele reclames. Zoals u hoogst waarschijnlijk weet zijn de prijzen van de autoradios tegenwoordig zwaar gekelderd. Voor de volle prijs van 49 euro heeft u reeds een autoradio met cd speler. Ook in concurrerende winkels zijn er vergelijkbare aanbiedingen te vinden. Voor een automobilist is een slot duurder dan een radio, dus uÂmag volgende keerÂgerust aanbellen en direct een nieuwe radio vragen. Zo kunnen we trouwens ook eens kennis maken met elkaar.

Bovendien zou u moeten weten dat elke slimme automobilist nooit originele cd's in de wagen bewaart. De cd's die u meegenomen hebt zijn dus qua commerciele waarde nihil. Of wou u misschien gewoon de nieuwe cd van billie king? Of was het eerder an pierlà & white velvet? Ik kan mij moeilijk inbeelden dat de cd van Eva uw smaak is.

Maar ik moet toch toegeven dat u goeie smaak hebt, want anders had u mijn vest hoogst waarschijnlijk niet meegenomen. Trouwens, dezeÂis ook in aanbieding te vinden in de celio.

Met vriendelijke groet,

de bestuurder van de grijze seat.

ps: blijf dus f*cking volgende keer van mijn stalen ros op vier wielen!

6 commentaren op “geachte dief”

 1. Pieter Claerhout zegt:

  Dan heb je al eens zo'n grijze johnny bak, dan stelen ze nog je radio en je jas. Volgende keer niets laten liggen (de wijze raad van een gele eend....)Waar had je grijze stalen ros ergens achtergelaten?

 2. bert claerhout zegt:

  mijn johnny bak stond mooi rustig te slapen voor nummer 12.

 3. keppe zegt:

  Tja, gele eend heeft wel gelijk. Geen spullen erin laten he..Maar ehh waarom zou de dief EVA niet goed vinden???

 4. bert claerhout zegt:

  wel, laat mij het zo zeggen, ik zie luisteraars van eva haar muziek niet direct autoradios stelen.

 5. wout zegt:

  *zwaait met een nieuwe CD van EVA...*

 6. bert claerhout zegt:

  even verward: Wout, sta je nu te zwaaien met de eva cd om aan te tonen dat je niet direct autoradios zal stelen, of zwaai je met je nieuwe aanwinst sinds vorige donderdagnacht?als het de tweede optie is, je mocht dat ook gerust vragen hoor ;-)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.