een paar losse flodders

Vandaag eens een paar compleet willekeurige losse flodders:
- aquaspinning ziet er eigenlijk zeer onnozel uit, vooral wanneer je er naast baantjes aan het zwemmen bent

- waarom is de snooze knop van een wekker altijd het kleinste knopje op dat ding? Zou er echt geen enkele wekker bestaan met zo'n moker-bestendige grote noodknop op bovenaan?

- het slot van mijn wagen is sinds deze week al meer dan een maand kapot. Blijkbaar hebben ze bij seat een heel relatieve interpretatie van "10 werkdagen". Gelukkig heb ik al terug een tijdje weer een radio.

- maria mena is een heel tof deuntje voor in de wagen. Wel raar, want ik had mij haar compleet anders ingebeeld bij het genieten van de muziek.

- Nog voor het einde van dit jaar stelt grijze blubber zijn foto's tentoon aan een groot publiek. Binnenkort meer hierover!

- aan iedereen die nog een mail van mijÂverwacht (A.; M.; N.; S.Âen E.): niet wanhopen, ik ben jullie echt nog niet vergeten!

1 commentaar op “een paar losse flodders”

  1. Nathalie zegt:

    Aquaspinning is echt wel onnozel... en sommige van deze beoefenaars heb het nog net op tijd ontdekt... oef.Best da je radiootje terug in de auto zit... want zingen is ook nie alles à ;-)Da jij je foto's gaat tentoonstellen, da wil ik nog wel es zien, en liefst zo snel mogelijk... ben echt wel benieuwd

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.