de wenslijst 2006

Oudejaar komt er aan, en in de periode ervoor is een van de vaak gestelde vragen: "zeg, wat wil gij eigenlijk als cadeau dit jaar?" Om jullie het leven wat makkelijker te maken, bij deze de wenslijst 2006:

een paar nieuwe bergschoentjes. De huidige hebben al goed hun ding gedaan, maar ik verwacht dat de zool vroeg of laat de benen neemt en er alleen vandoor gaat. Qua model stel ik voor dat we samen gaan shoppen, maar ik waarschuw de mogelijke donateur al op voorhand: ze moeten een leren binnenkant hebben.

ik ben fan van orde en gaatjes, maar ik heb geen perforator. graag dus een deftige gaatjesklopper, waarop ik mij zwaar kan uitleven. Geen plastieken ding aub, maar graag iets metaalachtigs.

De hele reeks van cordelia staat al in mijn (imaginaire) boekenkast, behalve de laatste. Klopt hart is dus zeker welkom bij zijn broertjes. Of heeft cordelia alleen maar zusjes?

Omdat ik in 2007 wat meer met zwart/wit fotografie wil experimenteren kan ik altijd een paar lege filmrollekes gebruiken. Zw/w film, iso 400, 24 of 36 opnamen. Aan de persoon die mij dit geeft beloof ik plechtig dat een van de genomen foto's aan hem geschonken zal worden.

Een piano. Het liefst een vleugel, maar eigenlijk ben ik met "a piano" van tori amos ook al meer dan tevreden hoor. Een moeilijke om te vinden, maar sites zoals proxis.be of amazon.com kunnen zeker helpen. Ik heb 't collecters item al in de bilbo in brugge zien liggen, maar toen ik de laatste keer keek was het al verdwenen...

het klinkt wat tegenstrijdig met het huidige weer, maar ik verwacht een koude winter. mijn vierwieler zal het iets kouder hebben dan mij, dus een winterpakket is wel aangenaam. Te veel luxe is ook niet goed, dus het winterpakket kan beperkt worden tot een ijskrabber voor de wagen :-)

kleertjes zijn ook steeds welkom. Een paar hemden, een tshirt of 4, een pull, nog een broekje, het zorgt er allemaal voor dat ik niet in mijn nakie over straat moet huppelen. mijn maten zijn via mail te verkrijgen, maar ik wil eventueel ook mee gaan shoppen hoor.

en de laatste is eens een niet alledaagse: een kappersbezoek.

3 commentaren op “de wenslijst 2006”

  1. Nathalie zegt:

    Daar kan voor gezorgd worden ;-)Vertel me maar wanneer jij vrij bent, dan kunnen we gaan shoppen...

  2. keppe zegt:

    Wow lekker lijstje heb je...ÂIk wil die laatste wel voor m'n rekening nemen ;)Heb hier nog wel een tondeuse liggen *grijns*Â

  3. Bébé zegt:

    leuke manier van schrijven, knappe wenslijst...groetjes, ik hoop dat iemand zo goed zal zijn er iets uit te kiezen, enne, Keppe's tondeuse... ik weet niet hoor....

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.