pestflitsen

Na pietel en zijn flitspaalfiles, peter en zijn ik-heb-het-niet-zo-op-trage-dingenÂis het vandaag aan mij om een nieuw verkeerswoordje in omloop te brengen: pestflitsen

Flitsen vind ik een noodzakelijk kwaad. Als je aan 60 door een zone 30 vlamt, dan mogen er foto's genomen worden. 140 op een autostrade als het druk is en het regent, graag. Door het rood rijden, wel, je mag daarvan zelfs twee foto's nemen. Maar er zijn grenzen.

Op een drievaksbaan ergens ten velde, midden in de nacht, geen kat te zien, geen regen, open zichtÂen dan aan 80 km/hÂgeflitst worden als je maar 70 km/h mag vind ik gewoon puur pestflitsen.Â

Smurf in uw flitsvoituur, ge zou beter eens wat meer parkingen van cafe's in de gaten houden op een vrijdagavond. 10 minuten na mijn foto heb ik in brugge iemand in zijn wagen zienÂkruipen die amper op zijn benen kon staan van zattigheid!

1 commentaar op “pestflitsen”

  1. FRaNKy zegt:

    Laat staan die bermtoerist op de E313 tussen Eindhoven en Antwerpen op een zondagavond... Binnenkort papiertjes naast elkaar leggen en vergelijken ?

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.