het kan snel gaan

Zo'n zeven maand geleden beslist dat het wat anders mocht zijn van jobinhoud.ÂDe vertrouwde trip op en af naar het zelfde kantoortje in brussel werd vaarwel gezegd, en we gingen voor een iets meerÂkilometers. We zijn ondertussen een 22000 kilometer verder (oftewel een 1557 liter diesel) (oftewel een 46808510 bandomwentelingen). Ondertussen al wat kleinere projectjes gehad van kortere duur.

Dit alles in afwachting van eenÂassignment van iets langere duur. Vorige week was het zo ver. Net voor vorig weekend gehoord dat er een mogelijke assignment in zat. Vorige woensdag op solliciatie, en dan horen dat je de volgende dag in Leuven mag starten.

Dezelfde dag nog even de nieuwe collega's goeiedag gaan zeggen, en deÂeerste vraag na de verwelkoming was: "al iets te doen volgende week"? Neen? Nu wel. Volgende week staat er dus al een trip naar Budapest op de planning. De week er na normaalgezien even naar Praag.

Nu snap ik eindelijk een collega zijn uitspraak: het kan snel gaan...

13 commentaren op “het kan snel gaan”

 1. zegt:

  wauw, lijkt me zalig, op zaken reis! 'grey blubber' goes international! zou er ook tijd zijn om wat foto's te maken?

 2. Matthijs zegt:

  Hey Bert,Bij welk bedrijf werk je ergens in Leuven? Misschien kom ik wel even goeiedag zeggen dan.Â

 3. Beta zegt:

  Bert zal wel wel snel zien dat op zaken reis gaan niet echt een pleziertje is :)ÂÂ

 4. Electronichazard zegt:

  Bert, je ziet het kan zeer snel gaan... ik wist het zelf nog niet dat ik je op reis moest sturen... Maar het is onze gekende intro in het project. Je weet het al vrij vroeg... Er waren er andere in het project, een reis laten boekken tijdens een solicitatiegesprek hebben we hier nog ni gedaan...

 5. Pieter Claerhout zegt:

  Als ervaren rot in het vak "reizen" kan ik je wel al meegeven dat je al heel wat geluk moet hebben om wat van de omgeving te zien. Meestal moet je op zakenreis lange dagen kloppen en krijg je enkel de omgeving 's avonds of 's nachts te zien. Niettegenstaande, geniet er maar van!

 6. Annelien (alias vuurzon) zegt:

  Ik vrees dat ik al lang ergens niet meer kan volgen... maar in alle geval, het beste gewenst met je nieuwe job!!

 7. Nathalie zegt:

  Het kon inderdaad snel gaan, maar het is zeer snel gegaan... toch heb ik maar 1 iets te zeggen: b., go for it! Veel succes ginder achter. ;-)

 8. Electronichazard zegt:

  Hij is in goede handen van het team "op veilige afstand" en een oude rot in het vak die:- kennis heeft van de klant- kennis heeft hoe hij moet overleven- CD's mee heeft om software op te bakken- de beste is in ergens "te droppen"- het als de beste kan uitleggen- en kan werken als een beest....Trouwens sorry dat je vrijdag om 6:45 op de site moet zijn... dat wist ik ook niet, tot vandaag... Neem een zaklamp mee (you know why ;-)

 9. karin zegt:

  Een goeie reis !!groet Ka

 10. Nathalie zegt:

  Blij te horen dat je het goed stelt... jammer natuurlijk van da vroeg opstaan Ã, maar hoort dat er nu eenmaal ni bij? ;-) :-p Amuseer je en tot snel...

 11. animal zegt:

  met een volle i-pod zal dat allemaal wel zo erg niet zijn zeker ?;-)

 12. Pieter Claerhout zegt:

  Moest Grijze Blubber nu een iPod hebben...

 13. Dominiek zegt:

  Welwelwel,ook een wereldreiziger geworden? Misschien lopen we elkaar dan binnenkort tegen het vege lijf in de schone wereld van het internationaal ondernemen ;-). Alvast veel succes gewenst van je ex-collegaatje... P.S. Ellipsen, servers, Vlammen nog aan toe... Laat ik Leuven achter me, komt er alweer een West-vlaming terecht!

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.