daar word ik pissed van

Maandagmorgen is sowieso al niet leuk, maar deze morgen was het toch wel een extreem rottige. Op de planning voor deze week stond 5 dagen active directory werk in Praag. Geen probleem, behalve dat de vlucht een beetje vroeg was. Om de vlucht van 6.30 te halen moet een gemiddelde bruggeling dus al om 3 uur opstaan.

Ok het doet wat pijn. Maar wanneer je eenmaal in de vertrekhal van zaventem je collega belt om samen in te checken, en die vertelt je doodleuk dat je eigenlijk helemaal niet in zaventem moet staan doet dat nog meer pijn. Blijkbaar vond een of andere persoon het nodig om de last-minute annulatie van de reis via een onopvallend wekelijks mailtje met nietszeggende titel te communiceren...

Kijk, laten we het nog eenmaal duidelijk zeggen:
- email is GEEN communicatiemiddel voorÂdringendeÂen belangrijkeÂzaken.
- email waar ik in Cc sta worden bij mij maar zeer vluchtig bekeken en vliegt dan in het mailarchief. Wil je actie van mij, To is het juiste veld.
- lap mij zoiets nog een keer en er zal iemand een blauw oog hebben!

4 commentaren op “daar word ik pissed van”

 1. Pieter Claerhout zegt:

  En dan mist je broer en zijn lief nog je berichtjes over gratis boterkoeken om kwart voor zeven 's morgens in Gent. Verdikke, wat een maandag!

 2. animal zegt:

  tssssss ochtendhumeur , ben ik blij dat ik maar om 8.30 wakker was ;-)

 3. Burnie zegt:

  Het is al erg dat iemand aanneemt dat je Ãberhaupt je mail leest... ik lees Ãcht niet elk weekend m'n mail!Nu ja, goed excuus om eens een stevige grap met 'm uit te halen, niet?Â

 4. Annelien zegt:

  Hi hi :-)

  (Ik heb dat met mijn GSM, dat is nog net iets erger...)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.