homeoffice for big blue

5 commentaren op “homeoffice for big blue”

 1. Marco Rossi zegt:

  de kleurtjes zijn inderdaad goed uitgekozen :)

 2. FRaNKy zegt:

  Hmmm, geen groen biezeke ? ;)

 3. Mark zegt:

  Vandaag is blauw wat blauw moet zijn.. ;-)Wat is dat voor vocht in die blauwe tas? Te licht voor koffie, te donker voor thee, te rood voor choco... thee met een smaakje? whatever.. proost!

 4. femeref zegt:

  Aan het koordje in het drankje te zien is het thee. Welke thee het zou kunnen zijn heb ik geen idee van.Je home office ziet er wat zoals de mijne uit. Een laptop verhoogd opgesteld, een aangesloten kla4, notaboekje(s), veel kladpapier en een tas thee.Wat ik niet snap is dat het kla4 dat voor je laptop ligt, ook een laptop is? Ik denk niet dat ik ooit al een nipple-muis heb gezien op een normaal kla4.

 5. bert claerhout zegt:

  Om de twijfels over de homeoffice-thee uit de wereld te helpen, het was een lekker rozebotteltheetje met een beetje citroen. Net zoals we het graag hebben. Het klavier die voor de laptop standaard ligt is een extern usb toetsenbord van IBM. Eigenlijk is dat een gewoon ibm laptop klavier (vandaar ook de rode nipple) in een plastieken behuizing. En aangezien er drie lettertjes op staan, mag de prijs ook maalÂ3 ;-)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.