een dipje?

Het volgende is van horen zeggen, want blijkbaar weet ik het zelf ook niet meer de volle 100%. Deze morgen rond 9.15 opgestaan, naar beneden gegaan en een pot muesli gaan eten. Ondertussen blijkbaar de humo gelezen, en ik zal het geweten hebben: de humo lezen kan ernstige gevolgen hebben.

Nadien mooi de tafel afgeruimd, maar bij het wegzetten van de pot muesli is het mis gegaan. Blijkbaar opeens wat draaierig geworden, en de volle 192 cm is mooi op de keukenvloer terechtgekomen. Ik vrees wel datÂm'n punten van "valstijl" niet zo heel hoog waren, aangezien een mooie golfbal op mijn hoofd 't resultaat was. De punten voor valsnelheid moeten wel mooi geweest zijn, want die voel ik nog steeds in mijn nek.

Het resultaat na een doktersbezoekje en een bezoekje aan de spoedgevallen is blijkbaar een "root cause unknown", dus we houden het maar bij "eventjes een dipje?".

En ja, als er nog een volgende keer zou van komen, ik doe mijn uiterste best om de valstijl te verbeteren, beloofd!

7 commentaren op “een dipje?”

 1. annelien zegt:

  En ik die dacht dat alleen vrouwen daar teer aan waren...Laat je maar eens goed in de watten leggen!!

 2. Nathalie zegt:

  Wegdromen moet je in je bed doen Ã, dan val je van nie hoog ;-)Nee, best dat de gevolgen ni zo erg zijn. Verzorg je goe, of laat je goe verzorgen :-)

 3. animal zegt:

  ben je zwanger ?

 4. Pieter Claerhout zegt:

  Het zou kunnen want Fioon had er dezelfde dag ook last van. Gelukkig is Fioon niet tegen de vlakte gegaan maar het scheelde niet veel.

 5. animal zegt:

  zekerheid heb je mischien vanavond aan de keukentafel alsÂblub augurken eet met choco

 6. ikke zegt:

  haha!! da's een goeie :p

 7. zegt:

  Stond de pot muesli toen al in de kast??? (grapje!)Misschien een lage bloed druk? Verzorg je in elk geval!

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.