losse flodders

voor vandaag: twee losse floddertjes.

1. Sinds vorige woensdag ben ik aan het werk op een nieuwe assignment. Geen big blue meer, maar wel een ander bedrijf met een blauw logo. Door de vakantieperiode was mijn phase-in niet zo voorbereid, en dat liet zich vooral merken op 't vlak van laptop. Vandaag eindelijk de laptop gekregen, en was wel blij. Een dell d610 is zo traag nog niet.
Jammergenoeg was de blijdschap wel snel getemperd. Toen ik m'n koptelefoontje inplugde herinnerde ik me weer dat dit die slechte reeks was met hopen ruis op de audio uitgang... Daar gaat m'n muziek luisteren op 't werk...

2. Al een tijdje gooi ik een heleboel losse stukjes vbscript code in een word document als soort verzameling van "code snippets". Ok, het werkt, maar echte orde is in word niet zo heel makkelijk. Een wiki-lool-a-like is beter, maar daarvoor heb je meestal een webserver nodig. Tiddlywiki is een oplossing in dit geval. 1 html die alles bevat. Code, opmaak, zoekfunctie, ... Downloaden kan op http://www.tiddlywiki.com/, wat tegelijk ook een voorbeeld is van tiddlywiki zelf!

2 commentaren op “losse flodders”

  1. zegt:

    ik snap er nul de botten van :s LOL

  2. ikke zegt:

    onee!!kan het nog ingewikkelder, oeioei!!shany

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.