stedenbouw in belgie

Na even de wegenwerken door 't slijk gehaald te hebben is het deze week aan de lekkere stedenbouw in belgie. Het is geen nieuwtje meer dat ik op zoek ben naar een ordentelijke stapel bakstenen (met of zonder cement tussen), dus de mogelijke kandidaten passeren ook even langs de stedenbouwkundige controle.

Al een tijdje ligt er in oostkamp een mooi lapje grond. 400 mÂ, westelijke orientatie, goed voor een open bebouwingÂen betaalbaar. Echt wel mooi, en stedenbouw zegt over het perceel: aan beide perceelsgrenzen moet er een niet bebouwde strook zijn van minimaal 3 meter.

En laat nu net het perceel maar 8 meter breed zijn. Iemand interesse in 2 meter breed huis?

3 commentaren op “stedenbouw in belgie”

  1. zegt:

    om het es in 't Brugs te zeggen: 'mo gauw zeh'! hahahaha!

  2. wout zegt:

    euh...lijkt me een beetje vreemd dat zo'n perceel voor open bebouwing verkocht wordt...die drie meter aan beide kanten is vrij standaard hoor. In Kortrijk bijvoorbeeld is het 4 meter aan weerszijden. Waarschijnlijk om de nieuwbouwwijken minder op een smurfendorp te laten lijken. Zijn beide percelen die ernaast liggen bebouwd met open bebouwing? Indien niet kan je een afwijking aanvragen. Indien wel, dan denk ik dat die grond nog lang te koop zal zijn :)

  3. ikke zegt:

    hahaha

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.