project 103

Het leven gaat op een drafje vooruit, en door de vele bezigheden is het hier even wat stiller geweest. Achter deze weblog schermen zijn we ondertussen bezig met project 103.

Project 103 is niet zoals andere weblogs een fotoblog van 103 dagen, maar wel de verbouwing van casa grijze blubber. Voor de mensen die de details nog niet wisten, casa grijze blubber is een bel-etage woning gelegen in Oostkamp. Onderaan een veel te grote garage. De woonkamer, keuken, badkamer en dakterras liggen op het eerste en twee slaapkamers situeren zich mooi onder het dak. En het is een woning die nog wat aandacht kan gebruiken ;-)

We zitten ondertussen al aan schets nummer 32, maar we geraken er. Wel zijn we over een paar dingen nog niet helemaal uit, dus vragen we maar even jullie mening:
- De woonkamer zou zich op het eerste situeren, maar het "publiek toilet" is op het gelijkvloers. Zouden jullie als gast er iets op tegen hebben om de trap te moeten nemen naar 't toilet?
- Bad of douche of bad en douche of douche in bad (en stinken is geen optie!)?
- De trap tussen verdiep 1 en 2 zou een mooie open trap zijn. Trapleuning tegen de muur is voorzien, maar moet er nog een leuning aan de andere kant ook?

5 commentaren op “project 103”

 1. Francis Slembrouck zegt:

  Als toekomstig Oostkampenaar (of hoe dat ook mag klinken), een vraag naar meer info (waar is dat pand gelegen?), fotookes, uitnodiging tot het drinken van een glas (of meerdere, hik, ...)Alvast veel verbouwplezier....

 2. bert claerhout zegt:

  Het 'slachtoffer van dienst' voor de verbouwingen ligt net naast de aldi van oostkamp (tegenover de texaco). De foto's komen nog, de uitnodiging voor een glas die zal even later volgen (als een werkmanspintje uit 't fleske ook goed is in 't begin).

 3. zegt:

  Joepy, Blub leeft! Oef.....Trap gebruiken, no problemoBad!! kun je even goed in liggen als in douchen!!!Als het even kan, doe mij dan maarÂbad Ãn douche!!!Â(hihi) Open trap is magisch!!! Leuning aan twee kanten mss wel handig voor eventueele kleine Blubjes???Reuze benieuwd naar het resultaat!Succes!

 4. Burnie zegt:

  Ik hoop dat je die lelijke poort op termijn ook gaat vervangen, ik passeer er maar 2 keer per werkdag ;-)-Toilet beneden: is toch geen enkel probleem?- Douche apart is toch wel handig als je de ruimte kan missen natuurlijk- trapleuning langs de andere kant: zou ik zeker niet doen, je ruimte gaat er veel kleiner uit zien, enkel aan de muur is normaal meer dan genoeg...ÂGogo verbouwingsblubber! ÂÂ

 5. Mark zegt:

  En wanneer komt er een fotoreportage van pr103, geheel in urbex style, online ;-)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.