een kerststerretje

Een nieuwe auto, nog geen 3000 kilometer op de teller, en hetÂis al van dat. Op een mooie zondagmorgen, al tuffend op een mooie lege E40 is er uit het niets een mooi steentje opgedoken die enige affectie wou met m'n mooie voorruit.

Resultaat van al die affectie is natuurlijk een sterretje. De eerste reactie was van "ooh, 't is net kerst, wat een mooi sterretje". Jammergenoeg is het sterretje wat beginnen doorscheuren, met als gevolg dat de diagnose bij het bezoek aan carglass al wat minder in kerstsfeer was: "jah, dat wordt overduidelijk een nieuwe voorruit".

Op zich niet zo erg (da's voor de verzekering), maar het rotste is dat de carglass vervangruiten niet de originele Audi ruiten zijn. Ok, ze zeggen wel dat het identiek is, maar op mijn vorige wagen was er toch een groot verschil in kwaliteit.

Blijft natuurlijk nu de twijfel: ofwel verder blijven rijden met een 30 cm grote krak in de ruit, ofwel de resterende 157000 km met een carglass flutruitje tuffen...

5 commentaren op “een kerststerretje”

 1. Tom zegt:

  Kan je geen voorruit laten plaatsen in de audi-garage...? Als het dan toch via de verzekering gaat...

 2. bert claerhout zegt:

  Jammergenoeg zegt het leasecontract "carglass only".

 3. zegt:

  Da's kl.te, zo met kerst... Volgens mij hier geen mogelijkheid tot multiple choice, of uit eigen zak betalen, of het flutruitje... In elk geval is zo verder rijden geen optie :s

 4. Mark zegt:

  Enkel L glas is goed genoeg... ;-)

 5. animal zegt:

  veranderen van werk?;-)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.