met m'n voetjes spelen

Ik heb zo stilaan de indruk dat de Audi A3 mij aan het testen is. Hoe ver kunnen we met de bestuurder zijn voetjes spelen zonder dat hij paranoia wordt.

Ondertussen 7200 km ver, en al drie keer volgende situatie gehad:
Auto mooi geparkeerd, cd's liggen in het handschoenkastje, jas ligt op de achterzetel, de twee voorste raampjes zijn naar boven, papieren zitten mooi in de wagen, slot is perfect, auto is mooi gesloten.

Enkele uren later is de situatie gewijzigd naar:
Auto mooi geparkeerd, cd's liggen in het handschoenkastje, jas ligt op de achterzetel, de twee voorste raampjes zijn half naar beneden, papieren zitten mooi in de wagen, slot is perfect, auto is mooi gesloten.

Op zo'n moment begin ik aan mezelf te twijfelen. Die raampjes waren toch mooi naar boven? Of heb ik toevallig op de twee knopjes geduwd tijdens het uitstappen? De afstandsbediening heeft toch geen relatie met de raampjes? Veel vragen, maar eigenlijk ook geen antwoorden. Daarnet toch maar even de garage gemaild om te vragen of dit geen gekende firmwareÂupdate is.

*update*
Na een telefoontje vandaag met de wijze Audi man weer wat slimmer geworden. Na het sluiten van de auto heeft mijn broekzak blijkbaar de functie "comfortopenen" gevonden. Ok, comfortsluiten vind ik logisch (als je op de sluiten knop van de sleutel blijft drukken gaan de ramen dicht). Maar comfortopenen is niet zo logisch.
De comfortopenen functie dient blijkbaar voor de hete zomers. Als je wagen ergens dichtbij staat, en het is binnenin wat warm, dan kan je vanop een afstandje de ramen openen. Blijkbaar is Audi wel vergeten dat er airco in de auto zit...

2 commentaren op “met m'n voetjes spelen”

  1. Tom zegt:

    Welkom in de wereld van Audi. :)

  2. ikke zegt:

    haha, die is goed!!

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.