kleine blote liedjes (2)


Vorige week al eens de fnac bezocht op zoek naar deze cd, woensdag eens de bilbo bezocht zonder resultaat, maar de zware fietstocht naar het stad heeft vanmorgen een rond blinkend schijfje opgeleverd, mooi verpakt in een glimmend plastieken omhulseltje.

Op het eerste gehoor moet ik nog een beetje wennen aan de cd. Het nummer die gepromoot wordt als single (op een hoopje) is niet direct representatief voor de cd. Maar ja, geef me nog eens een rustig moment, en ik zal de andere muziekjes ook wel leren appreciÃren...

3 commentaren op “kleine blote liedjes (2)”

 1. Annelien zegt:

  volgens mij durf jij wel eens een cd illegaal kopiÃren :-) je kan namelijk in heel veel cd-winkels je cd'tje eens beluisteren voor je 't koopt...
  Maar de cd's waarvan ik dacht: jezus wat is dit, blijken achteraf vaak de mooiste uit mijn collectie te zijn, dus er is nog hoop!!!

 2. bert zegt:

  ik, cd's illegaal kopieren? ik zou niet durven... Een cdtje op voorhand beluisteren lukt jammergenoeg niet in de cd winkel waar ik ga (bilbo). Dus het is meestal op de goeie gok (of op puur vertrouwen in de artist) dat we een cdke kopen. Soms loopt het direct goed af, soms is het een complete ramp, en soms heb je een paar luistersessies nodig om er aan te wennen. De cd ok computer van radiohead was bijvoorbeeld eentje van de laatste soort. In het begin niet te aanhoren, nu toch een van de betere cdtjes (maar ik ben nog steeds geen favoriet van de oneven nummers op die cd)

  Vandaag trouwens nog een mailtje gehad ivm bovenstaande cd, dat er op internet nog een gratis bonus track staat...

 3. wout zegt:

  ik ben ook al de zoektocht naar die cd gestart..alleen de naam Eva was voor mij al voldoende...
  sinds haar intrede bij Kadril geniet ik intens van die mevrouw...:)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.