de rush van deze morgen

Wat was het opstaan deze morgen toch wel weer een rush... Ondergetekende lag lekker rustig in zijn bedje, bezorgt zoals gewoonlijk de snoozeknop van zijn wekkerradio een paar meppen en staat 2 minuten later dan anders op.

Die 2 luttele minuten hebben mij toch wel wat geloop en gevloek opgeleverd hoor. Te laat opstaan wil zeggen te laat aangekleed zijn, te weinig tijd om deftig te ontbijten (niet dat ik daar anders zo veel tijd voor heb/maak tijdens de week), te weinig tijd om je bevroren voorruit te ontdooien (gelukkig gaat dat snel met warm water), gegarandeerd heb je alle rode lichten (ik had er 6 van de 7), hopen op een parkeerplaatsje dicht bij het station mag je vergeten, een bus voor je die een kudde schoolkinderen moet afzetten, ...

Resultaat was dat ik, eenmaal mijn stalen vierwieler geparkeerd was, nog 3 minuten had om een wandeling van 5 minuten te doen. Ik heb dan maar mijn opperbeste ochtendgymnastiek bovengehaald (en dat ik niemand hoor lachen met mijn conditie!) en in lichte looppas tot aan het station gelopen.

Wat is nu het beste van al? Mijn uurwerk stond 3 minuten voor... (ofwel had de NMBS al zijn klokken drie minuten teruggedraaid, maar dat geloof ik niet direct)

4 commentaren op “de rush van deze morgen”

 1. wout zegt:

  de dienst 'klokken' van de NMBS wenst hierbij te benadrukken dat ze niets te maken hebben met dit ongelukkige voorval.

 2. nathtje zegt:

  ik zal hier maar niets op zeggen zeker.. of tzal dan mijn schuld zijn.. maar ja daarvoor moet je natuurlijk ook bert heten à om da tegen te komen.. bert toch.. :o)
  in het vervolg zet je je wekker een paar minuutjes eerder à dan ben je overal en altijd op tijd. (das een tipje die echt goud waard is hoor)

 3. Annelien zegt:

  In alle geval: nu is je conditie weer een beetje bijgewerkt he! (eigenlijk zou je dat dus elke dag moeten doen :-)

 4. ninjagirl zegt:

  Ge hoort het nu eens van iemand anders hà Bert! Conditie bijwerken is de boodschap. Toffe uitdaging.

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.