gezocht: massage


Stijf, 'k ben gewoon stijf van de buggywedstrijd gisteren in De Panne. Een hard landwindje, een paar windstoten, een hatelijke vlieger en een mooi weertje (god, bedankt om de goed-weer-kraan open te zetten) hebben er een toffe maar verdomd vermoeiende dag van gemaakt... Gisteren er nog niet al te veel van gevoeld, maar vanmorgen opgestaan met een paar kilo lood op mijn schouders en in mijn benen. De trap in brussel centraal was al lastig, m'n bureaustoel drukte tegen die bult op mijn rug en dan komen ze vandaag nog eens twaalf zware dozen leveren die ik mocht verslepen... (ofwel zoek ik gewoon een uitvlucht voor mijn slechte conditie?)

Resultaten zijn hier te vinden, foto's hier en een interview met mijn broertje 'piet' staat hier.

3 commentaren op “gezocht: massage”

 1. piglet zegt:

  mijn liefje ging es handballen dit weekend, na twee weken niet getraind te hebben (wegens stage)... ze heeft spierpijn, het arme ding. Halverwege haar solo tegenaanval zagen we haar vertragen en buiten adem raken. :)
  Goh, als je conditie hebt, moet het lastig zijn om die kwijt te raken. Gelukkig heb ik er nooit ÃÃn gehad.

 2. nathtje zegt:

  wel ja je kan natuurlijk werken aan die conditie van je Ã. ;-) weet je ga met mij mee gaan lopen. dan heb ik tenminste ook een maatje hà want alleen lopen is ook maar alleen. en voor die massage ik wil je er gerust ÃÃn geven ze... :-p ;o)

  dikke knuf

 3. Annelien zegt:

  Tip van de dag: massagekringspelen op het werk :-)
  (en als dat niet lukt, dan wil ik ook nog wel eens mijn massagetechnieken wat bijschaven hoor, maar dan heb je misschien de dag erna net nog meer spierpijn...)

Laat een commentaar na

Dit item laat geen commentaren toe.